Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte van de nieuwste cursussen en aanbiedingen! Wees gerust, we zullen je nooit zomaar mailen en je kunt je op elk moment uitschrijven.
Email address
Secure and Spam free...
Anne Marie van Bilsen

Anne Marie van Bilsen is sinds april 2003 holistisch kindertherapeut en oprichter van Praktijk de Regenboog.

Zij heeft met een van haar zonen ondervonden dat het medische circuit geen oplossing bood voor zijn toenmalige problemen. Op zoek naar een antwoord op haar vragen verdiepte zij zich in het onderwerp ‘gevoelige kinderen’. De resultaten van die zoektocht beschreef zij in het boek: “Gevoelige kinderen, wat kun je voor ze doen”.

In haar Praktijk deelt zij jarenlang haar ervaringen met ouders en leert zij hen hoe ze de band met hun kind kunnen verstevigen en daarbij een antwoord vind op de vraag: “Wat is er met mijn kind aan de hand?” Deze ervaring heeft geresulteerd in het nieuwe boek “Opvoeden in deze tijd, handvatten voor ouders” .

Het “traject” wat ouders lopen veranderd. Kinderen reageren sterk op hun ouders en als je als ouders stappen maakt, beweegt je kind met je mee. Door met de kinderen en de ouders te werken, door middel van coaching, cursussen en workshops, creëert Anne Marie een blijvende verandering en geeft zij je handvatten en kennis dat effect heeft op het hele gezin.

De missie van Praktijk de Regenboog is om ouders ervan bewust te maken dat je altijd iets kunt betekenen voor je kind.

Praktijk de Regenboog is gespecialiseerd in therapie, scheidingsbegeleiding, coaching, cursussen en workshops op een holistische basis.

Wil je weten wat Anne Marie voor jou kan betekenen...
Neem dan gerust contact op!

Tel.: 06 460 27 980
E-mail: info@praktijk-deregenboog.nl

Klik hier om te zien of jouw verzekeraar de diensten van Praktijk de Regenboog vergoed.

Anne Marie van Bilsen is lid van de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (VIV) en daarmee gehouden aan de VIV-praktijkcode en ethische code. De VIV is als enige beroepsvereniging ISO-gecertificeerd en in het bezit van het KIWA-Keurmerk Complementaire Zorg. Je dient voor behandeling/therapie een informed consent te ondertekenen. Heb je een klacht over een behandeling en komen wij er samen niet uit dan kun je een klacht indienen bij de VIV.”