Jennifer Lexmond

"Persoonlijke ontwikkeling en groei vormen de rode draad in mijn leven. “
Mijn naam is Jennifer Lexmond. Ik heb jaren lange ervaring in het werken met kinderen binnen de gespecialiseerde kinderopvang. Toen ik zelf moeder werd groeide de fascinatie voor het ouderschap, lichaamswerk en hechting en dit maakte dat ik besloot mijn kennis te verdiepen en te verbreden. Ik studeerde pedagogiek en heb mij gedurende deze opleiding gespecialiseerd in preventie en ouderschap. Na deze opleiding werkte ik een aantal jaar als pedagoog in de ouderschapsbegeleiding en opvoedingsondersteuning waar ik ouders ondersteunde door middel van opvoedingsadvies. Na het afronden van mijn studie tot holistisch therapeutisch coach ben ik eind 2019 mijn eigen praktijk gestart en sindsdien werk ik met kinderen en volwassenen vanuit een holistische visie.

Persoonlijke ontwikkeling en groei vormen de rode draad in mijn leven. Mijn leven kenmerkt zich door laagje voor laagje bewuster te worden van wie ik nu werkelijk ben.

Ik ben moeder van twee gevoelige kinderen en weet als geen ander hoe intens en ingewikkeld het opvoeden van kinderen is. Mijn zoontje was een huilbaby en een medische oorzaak hiervan werd nooit gevonden. De wanhoop nabij en compleet uitgeput kwam ik op een punt wederom om zoek te gaan naar de oorzaak van het ontroostbare huilgedrag. Het grote verschil was ditmaal dat ik de oorzaak niet bij mijn zoon zocht, maar bij mezelf.

Ik kwam tot het inzicht dat het gedrag van mijn zoontje mogelijk een uitnodiging was om te verbinden met mijn eigen pijn en moeilijkheden die ik had ervaren in mijn eigen jeugd. Ik besefte dat de transformatie en sleutel zat in het helen van de pijn die nog (on)bewust leefde in mij.

Ieder mens heeft de kracht en potentieel in zich om pijn en blokkades te transformeren. Als ouder kun je ALTIJD iets betekenen voor je kind, de transformatie zit in de bereidheid om bewustwording te creëren op jouw eigen gedrag en de verbinding met jezelf aan te gaan. Het is mijn missie en passie om jou hierin te begeleiden.

Ben je er klaar voor?
Ik coach je met alle liefde, je bent meer dan welkom, jij prachtig mens!


Liefs, Jennifer