Ouders over het traject

Rust in huis

"Mijn dochter Briony zit weer lekker in haar vel en onze band is zo veel hechter geworden. Zo blij met de handvatten die je hebt gegeven en zo simpel om toe te passen.
Hier een happy family!"

Dorinde
Mijn jongens draaiden zich in slechts een week volledig om!

"Mijn jongens draaiden zich in slechts een week volledig om toen ik begreep wat de boodschap van het gedrag was, zelfs mijn moeder merkte op hoe fijn de dynamiek met elkaar nu is. Ik kon zelfs mijn 5- en 7-jarige meenemen boodschappen doen zonder problemen. Shoppen met de boys is nog niet eerder zo leuk geweest!"

Suzanne & Bart
Tygo, Levi en Xavi
Fluitend naar school

"Wat een eyeopener, mijn zoon spiegelde mij en met de training heb ik, naast mezelf beter leren kennen ook mijn kind geholpen. Mijn puber gaat weer fluitend naar school. "

Maya
Een ware transormatie

"ik overdrijf niet: ons huishouden is getransformeerd. Ik ben rustiger, de kinderen doen het goed en ik heb tool na tool zien werken.

Dank je wel!"

Ilse & Dagmar