Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte van de nieuwste cursussen en aanbiedingen! Wees gerust, we zullen je nooit zomaar mailen en je kunt je op elk moment uitschrijven.
Email address
Secure and Spam free...
Wat kun je zelf doen

Wat kun je zelf doen?

Er zijn ouders die denken dat hun kind nou eenmaal is zoals die is en dat zij als ouder daar weinig verbetering in kunnen brengen of ouders beseffen dat ze misschien zelfs wel wat onzeker zijn in hun rol als ouders.De missie van Praktijk de Regenboog is om deze ouders ervan bewust te maken dat dit lang niet altijd het geval is.

Als kinderen bang, boos, gevoelig, verdrietig of onzeker zijn kun je door het gebruik van aromatherapie vaak al snel resultaten boeken. Een dag kan heel intensief zijn. Bij gevoelige mensen (en kinderen) kunnen de indrukken van de dag echt in hun lijf gaan zitten. Niet alleen op de dagen dat ze naar werk/school gaan, maar ook in het weekend. Wanneer ze bijvoorbeeld op zaterdag gaan sporten, dan kunnen ze dit als intensief ervaren. Zowel bij verlies als winnen komen veel emoties aan de orde.

Een simpele en doeltreffende oplossing is een voetbad. Een voetbad in combinatie met aromatherapie is een heel mooie manier om echt even los te komen van de indrukken van de dag. Er zal minder onrust in het lijf blijven doordat men via het voetbad uitgenodigd wordt om zijn emoties los te laten. Wil je nog een stapje verder, maak dan gebruik van de door Anne Marie van Bilsen ontwikkelde voetenwrijfolie. Wanneer je op de afbeelding klikt, vind je meer informatie over de aromatherapie en kun je de gebruiksaanwijzing over de wrijfoliën en het voetbad.downloaden

Wil je meer leren over de aromatherapie en het gebruik hiervan? Volg dan de e-learning cursus aromatherapie of een van de andere cursussen om jouw kind zelf thuis te kunnen begeleiden.

Naar de cursussen!

 
gebruiksaanwijzing wrijfolie voetenbad

Download gratis het e-boekje; wat kun je zelf doen

Een betere communicatie tussen volwassene en kind zodat de relatie zich verdiept en je kind meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld krijgt, is wat we in ons hart allemaal willen voor ons kind. Helaas lijkt dit niet zo eenvoudig in de praktijk...

Klik op onderstaande button om de download te starten.

DOWNLOAD

Meer e-boekjes kun je op onze download pagina vinden.

wat-kun-je-zelf-doen

 

WIJ VINDEN JOUW PRIVACY BELANGRIJK!


Jouw privacy is belangrijk voor ons en daarom willen we je informeren over onze bijgewerkte Privacyverklaring. Om je meer transparante en duidelijke informatie te geven over hoe wij je persoonlijke gegevens verwerken, hebben we de Privacyverklaring onderverdeeld in verschillende hoofdstukken. In elk hoofdstuk beschrijven we in meer detail welke persoonlijke gegevens we van je hebben en hoe we die gebruiken. We hebben we ook de informatie over je rechten uitgebreid, bijvoorbeeld hoe je toegang kan krijgen tot je gegevens en hoe je het beëindiging van het gebruik van je gegevens kan aanvragen.

Je vindt onze Privacyverklaring hier