Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte van de nieuwste cursussen en aanbiedingen! Wees gerust, we zullen je nooit zomaar mailen en je kunt je op elk moment uitschrijven.
Email address
Secure and Spam free...

Mega trots!!!

Het is nu echt officieel! De Regenboog Academy heeft van het CRKBO de status ontvangen van erkend opleidingsinstituut. We gloeien bijna van trots dat de Regenboog Academy nu officieel erkend is met een kwaliteitslabel.

De Regenboog Academy levert al jaren hoogwaardige coaches af en we zien het als een kroon op ons werk deze erkenning nu te mogen ontvangen. Maar wat betekent dat voor jou als cursist?

Na afronding van onze erkende HBO opleiding kindercoach ontvang je een erkend diploma en kun je opgenomen worden in ons kwaliteitsregister.

Dit geeft jouw toekomstige cliënten de zekerheid bij een kwalitatief goed opgeleide professionele coach terecht te komen;

kun je jezelf aansluiten voor een collectieve ziektekostenverzekering en beroepsaan-sprakelijkheidsverzekering;

ben je verzekerd van een goed aansluitende na- en bijscholingsaanbod;

onderhoud je contact met vakgenoten.

Wij zien kindercoaching als een serieus beroep waar nog vele mogelijkheden open liggen. De opleiding kindercoach biedt, naast een basis van kinder- en ontwikkelingspsychologie, dat jou voorziet van een goed fundament in het werken met kinderen en ouders, een diversiteit aan modules en methodieken zodat jij af kunt stemmen op de cliënt en maatwerk kan leveren aan het gezin.

Nieuwsgierig geworden, kijk dan op de site voor meer informatie of schrijf je hier in voor de introductiedag op 8 januari. De eerste leergang start op 12 februari 2016.

Voor 2016 heeft de Regenboog Academy als doel de studenten te ondersteunen in hun talenten en kracht zodat ze vanuit hun kennis en hart kunnen werken met kinderen.

In het licht van het nieuwe jaar
stralen heel veel nieuwe wensen
van warmte, voorspoed, vriendschap en geluk!

Het team van Praktijk de Regenboog en De Regenboog Academy wenst je fijne kerstdagen en een stralend nieuwjaar!

Liefs Anne Marie

Introductie workshop Opleiding Kindercoach!

kindercoachOverweeg je de erkende HBO-opleiding kindercoach te gaan volgen, maar wil je eerst nader kennismaken met de opleiding? Volg dan onze klassikale introductie workshop.

Tijdens het programma ligt de focus op kennismaking met de docenten binnen de opleiding, ontvang je belangrijke informatie over de methodieken en krijg je informatie over de gang van zaken tijdens de studie. Bovendien kun je ook alle leerboeken in kijken. Zo krijg je een goed beeld van de inhoud van de opleiding en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Inschrijven kan nog voor 8 januari!

Klik hier om je in te schrijven voor de introductie workshop